Која е девојката што го топи снегот по скопските улици | Trendseteri
Menu

Која е девојката што го топи снегот по скопските улици

Згодната девојка што го топи снегот…

 

…која денес ја фотографиравме  во една од скопските улици.

По нејзино барање нема да го објавиме нејзиното име, но сепак уживајте во прекрасната глетка…

Галерија
со повеќе слики

 

Прв детски саем во Скопје   Park Hotel & Spa

Mесец на лавовите

Месец на Раковите
DejaVu Capitol Mall