Каде и како се забавуваат Трендсетерите | Trendseteri
Menu

Каде и како се забавуваат Трендсетерите

Погледни каде и како се забавуваат трендсетери во Македонија

 


Кликнете на локалот што веќе сте го посетиле или… можеби ве интересира каде има организирана забава за истиот? Исто така има фотогалерии од веќе завршените настани. Се надеваме дека и вие ќе бидете дел од незаборавните забави. За сите трендсетери.

Casa Cubana – Skopje

Deja Vu – Skopje

Shake `n Shake – Skopje

Butler Summer Club – Park Skopje

Cuba Libre – Ohrid

Coffe Lab – Stip

MAXIFIT