За неа годините се само бројка – Лила со жешки фотографии! | | Trendseteri
Menu

За неа годините се само бројка – Лила со жешки фотографии!

За неа годините се само бројка – Лила со жешки фотографии!

 

 

Најпознатата водителка Лила Филиповска е одличен пример дека годините се само бројка. 

Таа ги почести своите обожаватели со фотографии на која позира во костим за капење додека ужива на плажа.

Лила гордо позира во комбинации кои ја истакнуваат нејзината беспрекорна линија на која можат да и подзавидат многу млади девојки.

#HFWEXPO   Park Hotel & Spa

Mесец на девиците

Месец на Раковите
NOA Lounge Bar - Ohrid