Coffee Lab | | Trendseteri
Menu

Tag: Coffee Lab

Нешто ново – Нешто…

5141
Бидете дел од убава забава со прекрасни луѓе Надвор од метрополата забавите се во пријатна атмосфера, со дух и…

DJ Pancho – Shorty…

1387
Pancho со одлична забава во Coffee Lab Изминатиот викенд центарот на забавата се пресели во Штип во познатото кафуле…

DJ Pancho aka Shorty…

1140
Каде што се тие, таму е забавата Да го испратиме најдолгиот месец од годината со целодневна забава со Alek Soltirov…

Dino MFU со одличен…

1325
Штип предвремено ја прослави „Нова Година“   Минатата сабота во Coffee Lab гостуваше грчкиот DJ – Dino MFU, кој…

DJ Dino MFU

1391
Забава која не смее да се пропушти   Најдоброто за на крај! На 29. декември гостува познатиот грчки DJ…

Coffee Lab – Штип

2384
Посебни забави на посебно место во Штип   Секој град во Македонија си има локал кој што е препознатлив…