Лозано | | Trendseteri
Menu

Tag: Лозано

Мајко

3538
Влатко Лозано со нов хит Влтако Лозаноски – Лозано со неговата прва песна за оваа година.  Најдобриот вокал во…

Лозано со нов хит…

3909
Влатко Лозаноски – Лозано со нова песна „Надеж“   Влатко по четврти пат оваа година ги израдува неговите фанови…

Јако Јако

12959
Нашиот најдобар вокал со нов летен хит „Јако Јако“   Влатко Лозаноски – Лозано ја објави неговата нова песна…

„Километри“ – Новиот хит…

2074
Влатко Лозаноски ги разбуди чувствата на сите иселеници   Влатко Лозаноски – Лозано, еден од нашите најдобри машки изведувачи, излезе…