Дизајнирана ѕидна светилка со вградена полица | | Trendseteri
Menu

Дизајнирана ѕидна светилка со вградена полица

Совршена за сечиј дом!

 

 

Дизајнерот Јонг-су Ким од корејското студио “ilsangisang”, создаде ѕидна светилка која има вградена полица за прикажување декоративни предмети.

Кога светлото е вклучено, го нагласува предметот на полицата, меѓутоа кога ќе се исклучи светлото, предметите се уште се прикажуваат поради дизајнот на полицата која реплицира рефлектор.

Традиционална српска кујна за вистинските гурмани

Mесец на скорпиите

Месец на скорпиите