Stand Up comedy на кубански начин! | Trendseteri
Menu

Stand Up comedy на кубански начин!

Stand Up comedy на кубански начин!

 

За прв пат во Casa Cubana, ќе имате можност  да се насмеете до солзи со талентираната Ивана Наскова.
За уживањето да биде комплетно сите коктели ќе бидат со 20% попуст. Понеделник 15 јануари со почеток во 21:00 часот.
Резервирајте си навреме и дојдете на смеење и одлична забава.

Локација: Во строгиот центар на градот. На кејот на Вардар.

Телефон за резервации:  072/311 – 792

Park Hotel & Spa

Хороскоп за месец на Близнаците со Тамара

Месец на Близнаци
NOA Lounge Bar - Ohrid