Саша Ковачевиќ со уште една нова балада "Једра" | | Trendseteri
Menu

Саша Ковачевиќ со уште една нова балада “Једра”

Саша Ковачевиќ со уште една нова балада “Једра”

 

 

 

После неверојатниот успех кој го постигна со песната  “Без тебе ме нема” Саша Ковачевич своите обожаватели ги израдува со уште една нова балада со наслов “Једра”.

Слушнете ја новата музичка приказна и уживајте во видеоспотот…

#HFWEXPO   Park Hotel & Spa

Mесец на девиците

Месец на Раковите
NOA Lounge Bar - Ohrid