Вистинска дива: Ријана со своја колекција за долна облека! | | Trendseteri
Menu

Вистинска дива: Ријана со своја колекција за долна облека!

Вистинска дива: Ријана со своја колекција за долна облека!

 

 

Неодамна најавената соработка на поп-пејачка од Барбадос, Ријана со Fenty Beauty кулминираше со промоција на нејзината колекција за долна облека “SAVAGE X FENTY Lingerie by Rihanna” во Њујорк. Како што и се очекуваше од неа, нејзината промоција помина во спектакуларен стил.

За да може колекцијата да биде достапна на што поголем број нејзини фанови, таа ќе се продава на Интернет, поточно на официјалната страница за продажба SavageX.com.

#HFWEXPO   Park Hotel & Spa

Mесец на девиците

Месец на Раковите
NOA Lounge Bar - Ohrid