По костими за капење во City Mall | Trendseteri
Menu

По костими за капење во City Mall

Необично модно шоу во „Skopje City Mall“

 

„Penti“ по повод РЕотварање на нивната продавница во City Mall направи не баш обично модно  шоу за посетителите кои беа видно  позитивно изненадени.

 

#HFWEXPO   Park Hotel & Spa

Mесец на девиците

Месец на Раковите
NOA Lounge Bar - Ohrid