Најдобрите шминки и фризури на Оскари 2018 | | Trendseteri
Menu

Најдобрите шминки и фризури на Оскари 2018

Најуспешните мејкап решенија на црвениот тепих

 

 

Освен по гламурната тоалета, ноќта на Оскарите беше во знакот и на убавите решенија на пминка и фризури, кои истотака ги следат модните трендови лансирани од познатите козметички куќи. Но сепак, сите ѕвезди не сјаеја исто.

Еве ги најуспешните мејкап решенија на црвениот тепих.

 

Традиционална српска кујна за вистинските гурмани

Mесец на скорпиите

Месец на скорпиите