Погледнете го новиот "Сваровски" Мерцедес | | Trendseteri
Menu

Погледнете го новиот “Сваровски” Мерцедес

Мерцедес обложен со “Сваровски” кристали

 

Компанијата за производство за посебни луксузни автомобили која изработува прототип автомобили по нарачка на светските милијардери, го претстави новото “светско чудо”, Мерцедес обложен целиот со Сваровски кристали.

Вредноста на овој Мерцедес се проценува околу 750 000 евра.

 

Нарачателот на овој луксузен автомобил чии податоци се познати само на компанијата, се шпекулира дека воопшто нема ни да го вози овој Мерцедес, туку ќе биде дел од неговата милионска колекција во гаражата.

 

Прв детски саем во Скопје   Park Hotel & Spa

Mесец на лавовите

Месец на Раковите
DejaVu Capitol Mall