Маврово на "Right this Minute" | Trendseteri
Menu

Маврово на „Right this Minute“

Маврово со пофалби во америчката емисија „Right this Minute“ со Оли Петигру

 

Погледнете го Маврово како што ние очигледно не сакаме да го видиме. Прекрасни снимки во убава природа со позитивни реакции во емисијата „Right this Minute“

Природа и поглед на Маврово од друг агол

Ноќна скијање во Маврово со прекрасна снимка од дрон

Прв детски саем во Скопје   Park Hotel & Spa

Mесец на лавовите

Месец на Раковите
DejaVu Capitol Mall