Маркетинг | Trendseteri
Menu

Маркетинг

Информации

trendseteri.com  /  trendseteri.mk

Прегледи април 2019 – 640.000 (google Analytics)
Facebook фанови  април 2019    24.000+
Instagram follower април 2019     2.000+

 

Понуда на банери

 

Нудиме комплетни решенија за рекламирање на Вашиот производ. Од класичен банер и ПР текст, до документирање на Вашиот производ со интервју, фотосесија и форсирана т.е. спонзорирана објава на социјалните мрежи.

Нудиме 3 различни позиции за објавување банери по промотивни цени (погледнете ги на фотографиите подолу).

  1. (728х90) –*
  2. (300х250) –*
  3. (468х80) –* 

 

Објава на ПР текст

*Во понудата се вклучени 2 објави на порталот со директен линк до ваша странице (вебсајт или соцјален профил), кои исто така се споделуваат на Фејсбук фанпејџот, инстаграм и Твитер профилот на trendseteri.com.

(На крајот на текстот стои назнаката – „комерцијална објава“)

За контакт со нашата маркетинг служба, кликнете… тука

MAXIFIT