Љупка ја отвори сезоната во Охрид | | Trendseteri
Menu

Љупка ја отвори сезоната во Охрид

Љупка Митрова ја отвори сезоната во Охрид

 

Згодната Струмичанка Љупка Митрова заедно со нејзиниот дечко Спејко ја отворија сезоната за плажа и капење во Охридското Езеро. Топлиот ден денес се погоди за вистинско уживање на популарната љубовна двојка во Балканскиот бисер.

Прв детски саем во Скопје   Park Hotel & Spa

Mесец на лавовите

Месец на Раковите
DejaVu Capitol Mall