Избери број - Телекабел | Trendseteri
Menu

Избери број – Телекабел

Префиксот е наш, а бројот е ваш!


Телекабел започно со работа со мобилната телефонија.

Иновативноста на компанијата продолжува и во изборот на вашиот омилен број. 

Со понудените пакети на Телекабел од 300, 500 и 1500 денари, со било кој избран број од Телекабел, веќе сте добиле златен број. 

Изберете го вашиот омилен број со клик на линкот!

избери број

Префиксот е наш, а бројот е ваш – Телекабел