Илариа Кирилов во летно издание | Trendseteri
Menu

Илариа Кирилов во летно издание

Кумановката Илариа Кирилов со необична фотосесија

 

Сопственичката на модната куќа „Inventa“, најубавата Кумановка Илариа Кирилов, овај пат со необична фотосесија во прирадо на заслужен одмор. Мислиме дека не треба многу повеќе да коментираме. Фотографиите зборуваат за себе.

 

кликни тука за галеријата

Прв детски саем во Скопје   Park Hotel & Spa

Mесец на лавовите

Месец на Раковите
NOA Lounge Bar - Ohrid