DJ Pancho aka Shorty P - Alek Soltirov | Trendseteri
Menu

DJ Pancho aka Shorty P – Alek Soltirov


Каде што се тие, таму е забавата


Да го испратиме најдолгиот месец од годината со целодневна забава со Alek Soltirov и DJ Pancho. 

Во сабота 02.02 со почеток во 12 ч. во Coffee Lab во Штип стартува Alek  Soltirov. Забавата продолжува во ноќните часови со DJ Pancho. 

Организаторот ветува незаборавен старт во фебруари.

Повеќе информации на 074 202 222 или тука 

Оние што се мислат затоа што треба да се допатува, ве уверуваме дека вреди.