Технологија | Trendseteri
Menu

Технологија

Samsung Galaxy X

1167
Новиот Samsung Galaxy X со екран што…

Неверојатно! Робот ја…

319
Неверојатно! Робот ја намести Рубиковата коцка за…

Наскoро и кај…

621
  Мини јахтата „Jet Capsule“ ќе плови…

Сите тајни кодови…

847
Секој Андроид има тајни кодови – со…

Топ 15 најстрашни…

712
Топ 15 најстрашни и најлуди мостови во…

„Tesla“ со „Space…

681
„Tesla“ ја лансираше најмоќната ракета   „Elon…

Samsung ќе ги…

25078
Samsung ќе ги претстави новите Galaxy S9…

Samsung Galaxy S9…

400
Samsung Galaxy S9 почнува со производство за…

“Нашите деца нема…

585
“Нашите деца нема да полагаат за возачка…

Новиот iPhone 8

420
Новиот iPhone 8 во продажба тек од…

Mесец на Раковите

Месец на Раковите
NOA Lounge Bar - Ohrid