Прикаски од градот | Trendseteri
Menu

Прикаски од градот

FUCK THAT SHIT…

4710
FUCK THAT SHIT !!! – На Фросе…

Несреќни сте затоа…

12123
Несреќни сте затоа што   Луѓето кои…

Ивана од Скопје:…

6944
„Му дадов 200 денари да му ја…

Жена – Храбра…

4910
Жената oсвојува уште од времето на Ева…

Наши сме си

395
Секој со свои навики   Човек се…

Интелектуалната жена

1317
Зошто просечен маж не посакува интелектуална жена…

Гласот на трендсетерството

396
На правите „Трендсетери“ не им се потребни…

Живееш свој живот

366
Енергетски рингишпил   Денот се обидува да…

Моќта на дарувањето

566
Подарокот ни носи насмевка…   Подарок. Без…

Залудно изгубено време

1180
Единствено нешто што го давате, што никогаш…

Хороскоп за месец на Близнаците со Тамара

Месец на Близнаци
DejaVu Capitol Mall