Инспирација од најуспешните жени: Бидете со стил и на вашето работно место | Trendseteri
Menu

Инспирација од најуспешните жени: Бидете со стил и на вашето работно место

Инспирација од најуспешните жени: Бидете со стил и на вашето работно место

 

 

Задржете го вашиот личен стил и на работното место. Модните советници велат дека треба да се облекувате колку што можете подобро бидејќи тоа ве претставува во подобро светло.

Изберете класични парчиња кои ќе ги зачините со интересни аксесоари – тоа е најуспешната формула  Затоа, посветете си внимание на себе си и зграбете го она што ве прави посебни.

Ви треба инспирација?

Од кого, ако не од најдобрите. Погледнете ја галеријата и обрнете внимание на стиловите на некои од најуспешните жени во светот.

 

Park Hotel & Spa

Хороскоп за месец на Близнаците со Тамара

Месец на Близнаци
NOA Lounge Bar - Ohrid